Seniorenboodschappen

Toegegeven, ik had beter moeten weten maar toch…. Wat is het toch met 65 plussers die “en masse” op vrijdagochtend rond 11 uur de ingang, uitgang en alle overige winkelgangen bij de plaatselijke super blokkeren? Onder het strenge bewind van moeders de vrouw mogen de heren het karretje bewaken, maar eigenlijk vooral achter haar aan duwen, ondertussen dubbel geparkeerd met lotgenoten hun – oh zo avontuurlijke – boodschappentripje besprekend. Nadat ik me een keer of zes tussen de heren en hun ijzeren wagentjes heb door gewurmd om net dat blikje tomatenpuree, pak melk, paneermeel etc. te bemachtigen, word ik door één van de stumpers op m’n enkels gereden; “het is ook zooo druk” is zijn commentaar, en toen werd ik boos!
 Ik pleit voor een senioren bioscoop, naast die voor de – met Ikea stoeltjes opgefleurde – variant voor onze kleine medemens. Desnoods een 65+ ballenbak waar de heren al hun energie en verhalen kwijt kunnen zonder mij lastig te vallen en een stuk of 20 extra brede parkeerplaatsen op het buitenterrein, zodat ik na het inslaan van de boodschappen ook weer met een onbeschadigde auto huiswaarts kan keren. 
Pfffff …. Ik moest het gewoon ff kwijt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s