Reclameleed

De overpeinzing

Er zijn van die TV commercials waarvan je denkt “is daar nu echt over nagedacht”, maar misschien heb ik iets teveel kastje gekeken de laatste dagen. Neem nou de reclame van Strepsils; die begint met de vraag “Keelpijn op het verkeerde moment?” Ten eerste vraag je je dan meteen af of er ook een “goed moment” is om keelpijn te krijgen, maar dat zou ergens misschien toch mogelijk kunnen zijn (denk ik). Vervolgens is natuurlijk de vraag “Wat moet ik in vredesnaam doen als ik keelpijn op een goed momentje krijg?” Ja, uhhhh, nee geen Strepsils, want die zijn voor als je pijn in je strot krijgt op een minder aangenaam moment …. Kortom, heel verwarrend van die brandende keelkwesties!

De conclusie

Ik heb er nog eens goed over nagedacht en ben er eindelijk uit! Heb me de pleuris gezapped vanavond en ik ga met die Sensodyne juf aan m’n gevoelige tanden werken; spring gewoon bij haar op schoot en doe of ik lesbisch ben. Vervolgens sluit ik me aan bij een commune die Hello Fresh heet; wat eten WE deze week, ik had geen idee dat ik een Hello Fresh familie had. Dan ga ik met al mijn Facebook vriendjes naar de bios, en storm – nota bene door het scherm heen – de vrije natuur in om mijn “nieuwe Renault Kadjar” te bestormen. “Stop watching, start living” pffff, klinkt eigenlijk meer als een Indonesisch bijgerecht. Bel nog even aan bij buurvrouw Maggie, want hé; een beetje van jezelf en een beetje van de buurvrouw … uhhh Maggi dus. En dan op naar de Jumbo; “super korting op de laagste prijsgarantie”, kan ik alle producten lekker goedkoop in m’n karretje mikken…. Weet alleen niet waar hier de Jumbo zit, dat is dan wel weer balen. Power off, ik ga slapen! (met de Strepsils op het nachtkastje … voor als ik vannacht een “verkeerd moment” tegenkom).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s