Albert Verlinde gaat weg bij RTL Boulevard …

Gezien de belangstelling van “tout bekend Nederland”, misschien wel een reden voor een dag van nationale rouw. Hij is zelfs gebeld door Mark Rutte, en collega Mark van der Linden had tranen in zijn ogen. Alhoewel, ik weet niet of Katja Schuurman en Thijs Römer er erg rouwig om zijn. Albert kondigde in maart 2009 dat Katja zwanger was, en een week later kreeg ze een miskraam. Albert had spijt van het moment, maar hé, hij is – naar eigen zeggen – altijd “op jacht” naar nieuwtjes. In de trant van “fuck de privacy, als ik maar een scoop heb”. Zo neemt hij het ook niet zo nauw met “toevallig doorgespeelde videootjes” of beelden van beveiligingscamera’s. Arme Jort Kelder, die samen met miljoenen Nederlanders, “zijn Georgina” zag vreemdgaan dankzij “meelevende” Albert. Jort vond het trouwens niet zo prettig om dit verdriet met zovelen te delen. Tja, en natuurlijk deel je beelden van een beveiligingscamera met alle huiskamers in Nederland, om te laten zien dat Yo het niet meer met Jan doet, maar met Wes, toch Albert?
Maar ook Verlinde kende zo zijn “minder vrolijke” momenten. Gelukkig had ie dan wel weer een platform – in de vorm van zijn eigen programma – om de “toy-boy-affaire” een plekje te geven. In een weldoordachte verklaring vertelden Onno en Albert “hoe moeilijk het soms is om een relatie in stand te houden”. Jaaa, Albert, denk daar nog maar eens goed over na!!!!!
Nee, ik ben er niet rouwig om dat Albert de “Boulevard familie” gaat verlaten, ik kijk er überhaupt al jaren niet meer naar. En ach, voor de die-hard fans is het een geruststellende gedachte dat hij binnenkort wellicht de nieuwe “Vijf Uur Show” gaat presenteren. Moraal van dit verhaal….? Roddelkoning of kliknicht, er is altijd wel een excuus om via andermans lief en leed jezelf in de spotlight te zetten, vooral als de regie exclusief aan jou toebehoort. En voordat iedereen nu valt over het woord “kliknicht”, ik ben pro homo’s, lesbiennes, hetero’s, zwarte piet, huwelijken in alle soorten en maten, maar vooral voor gelijkheid en respect, maar niet voor “boulevard journalistiek”!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s