Datingsites perikelen

Tja en dan ben je de 50 gepasseerd en zit je – ongewild – alleen, klinkt heel zielig, is het niet, maar wel stof om over na te denken. Achter mijn winkelwagentje in de Appie ben ik “hem” nog niet tegengekomen en om nou iedere avond als een soort “vamp” in de kroeg te hangen leek me ook geen optie. Vandaar een poging via de digitale snelweg. Nou, er gaat een wereld voor je open op de Lexa’s, Match4Me’s, Relatieplaneten en andere “vind de liefde van je leven” websites! Allereerst mijn zoekcriteria in het kort; sowieso een man, leeftijd tussen de 45 en 60; de eerste te jong, de tweede te oud maar je weet maar nooit, religie maakt me niets uit, roken, drinken ach laat gaan. Kinderwens? Nee, natuurlijk! Lengte, tja, ik val op langere mannen, dus minimaal 1,85 (geen hele harde eis hoor, 1,83 mag ook).
Hun interesses en karakter? Nou iedereen houdt van wandelen, muziek, een “goed” glas wijn – ik heb nog nergens een profiel gevonden met het criterium “doe mij maar een glaasje slobber Merlot” – en oh ja, ze zijn allemaal lief, kunnen goed luisteren, hebben een brede algemene ontwikkeling en zijn vooral positief ingesteld. Ik zeg, de vijver van perfecte mannen staat gewoon op internet, dus het vissen kan beginnen!
De meeste van de mannen die aan mijn “criteria” voldoen zijn echter op zoek naar een vrouw die haar zaakjes op orde heeft, weet wat ze wil in het leven, lief en vrouwelijk is en houdt van reizen. Nou, dat laatste geen probleem! De rest ….. pfff, moet ik toch even over nadenken …
En dan komen “de matches”. Kees van 73 (1,65 meter) zoekt een lieve vrouw (tuurlijk) om samen oud mee te worden. Huhhhhh, ik heb toch niet voor niets die eindeloze vragenlijst ingevuld?! Marco, 41, drie kinderen, zoekt een maatje en moeder… Matthijs (51) zoekt zijn “soulmate” en heeft misschien een kinderwens. Oké, mijn online zoekplaatje wordt dus niet serieus genomen. Mijn vraag aan alle drie de “matches”, why me? Unaniem antwoord; “leuk fotootje”. Need I say more? Vanavond misschien gewoon de kroeg in, want voor dit online dating gebeuren ben ik klaarblijkelijk totaal niet geschikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s