Badderen

Ik doe het eigenlijk nooit meer; “badderen”. Mijn (schoon)kinderen vinden het geweldig als ze een weekend hier zijn, maar ik, nee, ik ben niet zo van de “weeksessies”. Ik heb er normaliter het geduld niet voor. Vandaag vond ik het tijd voor een welverdiend verwenmomentje, inclusief kaarsjes, glaasje witte wijn en muziekje. Alles geïnstalleerd; telefoon voor een Spotify momentje, scheermesjes; moet af en toe gebeuren ook al ben je 54 going on whatever en heel veel “zen”…. De badkuip gevuld, alles naar wens, dus ik laat me langzaam zakken in iets te heet badwater. Heerlijk, denk ik, grijp naar mijn – in handdoeken verpakte – telefoon (waterschade wil je toch voorkomen) om een relaxing muziekje uit te zoeken…. Shit, leesbril vergeten, die ligt beneden! Ik druk op een willekeurige, wazige play-list, hou de telefoon op armlengte om nog maar iets te kunnen lezen en verdomd, er zit muziek in; Prince schalt door de badkamer… Let’s go crazy. Nou ja denk ik, dat kan er ook nog wel bij… The Afterworld! Met mijn neus op het scheermesje; zit zo’n plastic dingetje op die je zonder leesbril gewoon in braille-achtige modus moet verwijderen … ik noem het “op je gevoel afgaan zonder plus 2”. Done, mission accomplished, gladde benen etc… details overbodig denk ik dan. Prince raast door zijn lijstje heen en is inmiddels bij “Sign ‘O’ the Times” aangekomen en ik denk… ja daar zit wel wat in…

Noem het een “bad-overdenkmomentje” maar ik kijk ook wel eens in de spiegel des tijds!

Volgende nummer is dan weer “Controversy” dus dat stelt me gerust; brengt de rebelse bad-eend in me boven. Mensen, ik ben vandaag weer eens lekker wazig ondergedompeld met (een) Prince op de achtergrond … Wat wil je nog meer….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s